Op het nieuwsbericht van vandaag, zondag, hoor ik dat 48% van alle werknemers zich niet geapprecieerd voelt. Het zou te maken hebben met dit derde weekend van januari. Morgen, maandag, wordt zelfs al #BlueMonday genoemd.

Jij hebt ook werknemers? Ben jij de leidinggevende van jouw team? Misschien is het een team van projectingenieurs en willen deze een no-nonsens en duidelijke communicatie van jou? Misschien is het een team van administratieve medewerkers en werken ze vanop hun eigen eilandje? Misschien is het een team van leerkrachten en wil je ze meekrijgen in de richting die nodig is? Of misschien is het een team van managers en hebben jullie die verandering te gaan en verwacht je weerstand? Misschien ben je zelfstandig en wil je graag met andere freelancers gaan samenwerken?

Je wil je beroepsleven zo graag een nieuwe ‘kick’ geven mét blijvende impact. Onprettige situaties bederven immers de pret. Dat heeft ook zo zijn weerslag op de thuissituatie. Misschien werk je je te pletter en zie je je kinderen alleen maar als ze al bijna ingedommeld zijn.

Frustreert het je? Heb je het financieel wel onder de knie, maar voel je je niet gelukkig in je situatie? Of heb je het financieel ooit beter gehad en weegt de onzekerheid van inkomsten op je?

Is een van deze scenario’s herkenbaar voor jou? Dat is jammer.

Ik geloof dat verandering mogelijk is. Ik geloof dat uitdagende en onprettige situaties omgekeerd kunnen worden mits een degelijk stap-voor-stap plan en een goede mentor of een goede coach. Iemand die zelf de nodige uitdagingen in haar of zijn leven heeft gehad en weet waarover het gaat. Iemand die jou begrijpt en waardevolle instrumenten kan aanreiken voor jouw situatie.

Ik help jou je potentieel waar te maken. Het is mijn missie om mensen in hun kracht te zetten zodat zij op hun beurt anderen kunnen motiveren en leiden. In het eerste deel van mijn loopbaan heb ik dat gedaan door workshops en later door individuele coaching. Recent ben ik gaan werken met onlinecoaching. Ben je daar benieuwd naar? Lees hier dan de getuigenissen van enkelen die jou voor zijn gegaan.

Er is goed nieuws voor jou.
In de periode februari – april krijg je de kans om met mij te werken in een 1-op-1 online programma. Je kan nu intekenen aan een vroegboekkorting, tot woensdag 23 januari 23 uur, voor een 1-op-1 onlineprogramma.

De voordelen voor jou van dit 1-op-1 programma:
– jij bepaalt het tempo in deze periode,
– jij kiest de dagen die jou best passen,
– je wordt persoonlijk begeleid door mezelf,
– je kan rekening op volledige discretie.

Je leert:
– jouw persoonlijke uitdagingen aan te gaan,
– inzicht te krijgen in wat onderliggend speelt,
– in je eigen kracht te staan,
– leiding te geven op een duidelijke én warme wijze,
– evenwicht te krijgen in je leven en in je werk,
– je werk zo uit te bouwen dat je er gelukkig van wordt.

Het 1-op-1 online programma omvat:
– een gratis intake om te kijken of het programma echt iets voor jou is
– 6 individuele online gesprekken van 90 minuten
– tussentijdse reflectie-opdrachten en oefeningen

Schrijf je nu in als een van de eersten op dit 1-op-1 programma en ga voor die vroegboekkorting.

Twijfel je nog? Lees alvast deze 4 getuigenissen die elk 4 uur gratis online coaching mochten ervaren de vorige weken.

getuigenis A

“Ik had een belangrijke beslissing te nemen in mijn loopbaan. Ik kende Karina van in opleidingen en was heel tevreden over die sessies. Ook deze online sessies waren positief en ondersteunend. Het heeft me geleerd dat op tijd stil staan en afstand nemen helpt om juistere keuzes te maken. Ik hoefde mij niet te verplaatsen. De methode is zeer effectief en efficiënt.” – leidinggevende van een schoolteam

getuigenis B

“Deze online sessies heb als zeer aangenaam en leerrijk ervaren. Ik heb voor mezelf geleerd wat het belang is van positief te zijn, prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Ik leerde door zelfspiegeling en de gevatte woorden van Karina de consistentie tussen mijn eigen waarden en het eigen leven-werk te bewaken. Ik stapte in doordat ik Karina als competent en gedreven ken uit vorige vormingen.” – leidinggevende banksector, zelfstandig kantoorhouder

getuigenis C

“Ik had een onderwerp dat ik wilde doorpraten en uitpluizen. Bovendien heb ik veel vertrouwen in Karina. Ze stelt krachtige vragen die doen nadenken zodat ik als coachee de nodige stappen zet. Ze bouwt uitstekende rapport op, zelfs online. Het grootste pluspunt vond ik de krachtige vraagstelling; het gevoel dat Karina zich 100 % aan mij beschikbaar stelde; de continuïteit tussen de sessies. Zelfs al was er soms meer dan een week tussen de sessies; ik had echt het gevoel dat niets verloren was gegaan.” – leidinggevende opleiding en vorming, bedrijf harde sector

getuigenis D

“Het is een algemeen gezegde dat coaching duur is. Daarom probeer je het eerst maar op eigen houtje. Maar je werkt met mensen en dan kan wat je zegt rap zoveel stuk maken. Deze online coaching is geschikt voor iederen die anderen wil meenemen in een verhaal, in een visie. Ik voelde geen enkele barrière. Ik hoefde geen verplaatsingen te doen; er was nooit tijdverlies. Karina greep ook terug naar eerder opgedane inzichten in een vorming die ik bij haar had gevolgd; dat was zeer waardevol. het toepassen van het eerder geleerde op de echte situatie nu is heel leerrijk geweest.” – leidinggevende van een schoolteam

Schrijf je nu in voor het 1-op-1 programma

Pin It on Pinterest

Share This