Passie, droom en realiteit

Een stappenplan om je passie gericht te laten groeien!

Je leert op welke manier je je droom helder krijgt in hapklare doelstellingen. Je wordt je bewuster van de door jou te nemen acties.

Als ondernemende vrouw zal je bovendien leren welke vaardigheden jij nodig hebt om je passie om te zetten in een realistisch plan.

Je zal niet enkel de vaardigheden leren detecteren, maar ook de onderliggende waarden die jou gelukkiger maken.

Bovendien leer je de beperkende omstandigheden om te buigen. Als laatste leer je die support te kiezen die jij nodig hebt, zodat je plan kan slagen.

Deze cursus is ideaal voor vrouwen met een passie, die van ondernemen houden, in de brede zin van het woord. Dit kunnen vrouwen zijn die nog in de droomfase zitten. Ook zij die al enkele dingen hebben gecreëerd en tegen een uitdaging aanlopen, zijn welkom.

De cursus loopt online tussen 15 juli en 9 augustus (4 weken, 4 sessies), telkens op maandagavond van 20 uur tot 21.30 uur.Het enige wat jij nodig hebt is tijd voor jezelf vrij te maken en een internetverbinding. Waar je bent, dat maakt niet uit.

Schrijf je in voor de testronde van deze nieuwe cursus. Deel het ook met iemand uit je netwerk, zodat die samen met jou kan participeren. Deze cursus is nu éénmalig gratis, omdat het een testcursus is.

Jij bent alvast van harte welkom!

https://karinaverhoeven035600.typeform.com/to/Y5sWPZ

Pin It on Pinterest

Share This