Je droomt ervan om jouw ding in de wereld te zetten?

 • Ergens in jou zegt een klein stemmetje: “ik kan het”.
 • Je omgeving zegt je: “zou je dat wel doen?”
 • Hoe breng je de belemmerende omstandigheden in kaart?
 • Hoe maak je de juiste analyse?
 • Wanneer en op basis waarvan neem je een beslissing?

Je voelt je onzeker, je twijfelt.

Wat zou het voor jou betekenen als je een ‘sparring partner’ zou hebben die met jou op weg gaat?

Beeld je in hoeveel winst je dat zou opleveren in tijd?

Stel je voor welke verwachtingen ten aanzien van jezelf zouden worden ingelost?

Jouw verhaal is anders

Hoe zou het voor je zijn om voor eens en voor altijd komaf te maken met je belemmerende omstandigheden?


Zelf kan ik het niet laten om steeds mijn eigen weg te gaan. Sinds januari 1991 werk ik freelance, ben ik ‘zelfstandig ondernemer’. Ik verliet mijn vaste benoeming aan de Universiteit Antwerpen. Ik had een missie!

‘Functies’ die op mijn naamkaartjes prijkten waren trainer-consultant en coach en er stond ook steeds een foto van mezelf op. Vooral mijn mannelijke klanten maakten daar wel eens opmerkingen over.

Die foto wijzigde uiteraard in mijn loopbaan ;-), net zoals mijn passies wijzigden en mijn haarkleur. Ik kan het niet laten om steeds “mijn eigen weg” te gaan. Bovendien ben ik een visionair en een doorzetter. 

Het is mijn overtuiging dat het mijn missie is om mensen te helpen in de ontwikkeling van hun passies en talenten. Ik wist het al van in mijn kindertijd. Toen gaf ik in het ‘atelier’ van mijn vader workshops ‘avant la lettre’ voor de kinderen (meisjes) uit mijn buurt. Daarna volgden jeugdwerk, vormingswerk en professionele opleidingen.

Daarbij kwam, dat zowel mijn leven schommelingen onderging en ik meer dan eens in een uitdagende situatie terecht ben gekomen. Het ondernemen liep niet altijd van een leien dakje. Dat had te maken met mijn privéleven. Het is een gegeven dat ik moest leren omgaan met verlies. Mensen overleden veel te jong, mijn tweelingbroer, mijn partner, enkele van mijn ‘ongeboren’ kinderen en later ook mijn ouders.

Toch is het mijn veerkracht en mijn focus op mijn passies die mij professioneel actief houden. Daarnaast heb ik heb geleerd dat door niets te doen, ook niets komt. Bij de pakken blijven zitten, lost niets op.

Jouw noden

Ik heb ervaring in het begeleiden van personen, die

 • ambitieuze plannen willen omzetten naar resultaten (van dromen naar doen),
 • hun zaak willen reorganiseren en heroriënteren,
 • veranderingsprocessen succesvol willen implementeren,
 • willen leren omgaan met weerstand,
 • hun persoonlijk leiderschap willen versterken,
 • hun team optimaleren willen aansturen.

Daarbij gebruik ik verschillende methodes: workshops, online opleidingen, individuele coaching (offline en online), executive coaching door de metafoor van de luchtvaart.

Bezoek mijn website: www.karinaverhoeven.com en maak een afspraak voor een gratis discovery call.

Hartelijk welkom.

Pin It on Pinterest

Share This