“Ja, ik ben erbij!”

Ze komt meer dan enthousiast ons huis binnen gelopen. Ze ‘moet’ van richting veranderen in het middelbaar onderwijs door een B-attest. Eigenlijk moet ze niet echt veranderen, maar een richting volgen die meer bij haar persoonlijke interesses aansluit, dat komt haar toekomst zeker ten goede. En daarvoor wilde ze heel graag naar school A en niet naar school B.

Alleen was er een wachtlijst voor school A en zij stond rond 15 augustus op nr. 32. Het was bijna niet mogelijk dat ze in school A zou terecht komen. Mijn innerlijk aanvoelen had me gezegd dat het op het allerlaatste nippertje toch goed zou komen.

Haar mama kocht deze week alle handboeken voor school B. Haar mama bleef wel dagelijks actie ondernemen en telefoneren naar school A om de stand van zaken te vernemen.

“Ja, ik ben erbij” herhaalt ze. Ik krijg kippenvel. We geven elkaar een heel dikke knuffel. Maandag 2 september zal ze starten in school A.

Een bewijs dat wanneer je een heel sterk verlangen hebt en een heel gericht focus, dat tot positieve resultaten kan leiden met de nodige actie.

P.S.: Bezoek mijn website: www.karinaverhoeven.com en maak een afspraak voor een gratis kennismakinggesprek. Hartelijk welkom.

Pin It on Pinterest

Share This