Ben jij een van diegenen die hun passie en droom beleven buiten hun job?

Wat maakt dat je er niet voor gaat, om het in je hele leven in te bouwen?

Sommigen onder jullie deden dat al, zoals de uitgekozen sprekers op het TEDxAntwerp evenement “COME TO ANTWERP – LEAVE YOUR MARK”.  Naast de schitterende organisatie en het unieke marketingconcept heb ik genoten van de 13 sprekers die één voor één inspirerend en motiverend waren, elk in hun domein.

 

Zo was daar FATINHA RAMOS een in Antwerpen wonende illustratrice en visueel artiste, origineel komende uit Portugal. Zij is er in geslaagd om dankzij haar zichtbare beperking door te zetten. Haar werken hingen al op verschillende tentoonstellingen wereldwijd en ze kreeg awards van de Society of Illustrators NY, World Illustrations Awards, 3×3, Communication Arts, White Ravens, enz. Fatina’s werk is magisch in kinderboeken, covers, posters, tijdschriften, advertenties, mode, animatie en meerdere persoonlijke projecten.

Zo was er het boek over Sonia Delaunay voor het Museum of Modern Art in NYC dat een Global Illustration Award won in Frankfurter Buchmesse en een boekreview in The New York Times.

Zij is een voorbeeld van iemand die kwetsbaarheid en veerkracht inzette om haar droom waar te maken. Natuurlijk sprak ze me aan. Ik heb zelf een klompvoet vanaf mijn geboorte en kan bij het geven van workshops en lezingen niet altijd staan, zoals ik zou willen, zonder pijn te hebben.

 

Met genoegen denk ik ook terug aan de speech van EDDY VAN HEMELRIJCK die na een internationale business carrière in sales & management zijn IKIGAI ontdekte en de overstap maakte naar educatie, training en consulting en dit vooral in duurzaamheid, personal development en intercultureel management. Hij heeft een warm hart voor mensen en voor natuur en werkt o.a. als co-founder of Emagine Life om een betere toekomst voor ons allen te creëren. Heel verhelderend was het te ontdekken dat het schema dat ik zelf gebruik in mijn online webinars PASSIE, DROOM & REALITEIT op hetzelfde principe is gebaseerd als IKIGAI.

 

En er was ook ELLEN DE MEYER, de moeder van Pia en BO GROVE, een 15 jarige scholier die STEM-school volgt met een motiverende boodschap voor jongeren: skimmen en ervoor gaan. Hij won de Coolest Project competition met zijn COOL KIT. En er waren ook nog…

 

Natuurlijk vermeld ik ook NANCY VERMEULEN, mijn collega-coach in de ACADEMY FLYING COACH. Zij was al van kindsbeen af gefascineerd door de Ruimte. Ze studeerde astrofysica en werd lijnpiloot en vlieginstructeur. Ze nam deel aan de ESA selecties voor astronauten en eindigde op een vrij behoorlijke plaats, maar werd toen niet geselecteerd.

Recent heeft ze haar SPACE TRAINING ACADEMY opgericht en traint nu toekomstige ruimtetoeristen. Als een echte ‘Space Ambassador’ brengt ze het universum dichter bij ons door lezingen, teambuilding oefeningen en space training cursussen.

 

In de ACADEMY FLYING COACH verzorgen we samen executive business coaching door de metafoor van de luchtvaart, maar dit op een ecologische manier, nl. in een flightsimator.

Ja, ook ik, werk nog steeds aan het uitbouwen van mijn droom. Technology en Environment gaan vanaf nu samen.

 

Wil je meer weten over het concept ACADEMY FLYING COACH?

Klik hier.

Wil je meer weten over de online webinars PASSIE, DROOM & REALITEIT?

Klik hier.

 

Motiverende groet

Karina

 

 

Pin It on Pinterest

Share This