Ik heb meermaals met Karina kunnen samenwerken rond diverse “waarden (gedreven) thema’s”, waarbij zij er steeds in is geslaagd om de opdracht op een professionele en kwaliteitsvolle wijze op te leveren. Haar betrokkenheid en kunde dragen daartoe bij, evenals een eigengereid out of the box denken!
Dirk Van de Waeter

sr. Sales & Marketing manager, met ruime ervaring in diverse sectoren

Karina is an inspiring coach and trainer. She has the great ability to come down to the level of the recipient of the training to train and coach. She motivates and instills confidence and interaction with her are not only informative but also exciting. She is an asset to any organization she works for or works with.
Jayant Nadiger

Trade & Investment Commissioner of Flanders Investment and Trade (FIT-Agency Belgium), Bangalore India

Ik leerde Karina kennen via een opleidingssessie voor directies basisonderwijs. De aangeboden sessie zat zeer goed in elkaar. Karina heeft oog voor elke deelnemer en maakt er een interactieve en aangename sessie van

Ben Peeters

hoofdcoördinator secundair onderwijs, projectontwikkelaar en -leider lerarenopleiding bij Vlajo

Karina has been an inspiring trainer-coach. Her insight, dedication and integrity are second to none. Karina has a great personality – she is very approachable and down to earth. It has been a privilege and a pleasure to work with her. I look forward to working with her in the future.
Christopher Galea

former administrative coordinator Council of the European Union, Co-lecturer at the Centre for Labour Studies, University of Malta

Ik heb Karina ervaren als een inspirerende en enthousiasmerende trainer-coach tijdens de vorming Selfmanagement op het RIZIV. Ze bracht haar visie en ideeën op een heldere manier over op de deelnemers. Door de vele originele voorbeelden en creatieve oefeningen waren de lessen boeiend en leerrijk.
Daphné Vandezande

voormalig attaché RIZIV, projectmedewerker op de afdeling projectwerking en innovatie bij Rijksinstituut voor Zieke- en Invaliditeitsverzekering

With 3 other colleagues, I met Karina in several tailor made training sessions. The accuracy which she displayed to pinpoint our strengths and weaknesses was simply impressive. Her intensity and drive took us over the edge and helped us to improve the our skills. Still today I keep using regularly the practical tips and tricks we learned from Karina.
She is a great and professional trainer – coach
Bart Simoens

owner, senior business developer

Karina is een enthousiaste trainer met bakken ervaring. ze zet deze ervaring ook efficiënt in tijdens de opleiding. Ze kan daardoor perfect inspelen op de wensen en de noden van de groep.
Annelies Alloing

voormalig HR-coördinator RIZIV-INAMI, HR Directeur bij Sbge-bmwb

Coaching

Karina is een enthousiaste coach, die je enthousiast op weg helpt. Aan te raden!
Tony Vermeire

burgemeester Gemeentebestuur Lievegem

Karina is een fantastisch vrouw boordevol energie. Ze begeleidde mij als loopbaancoach, mijn verwachting was dat ik een coach zou krijgen die mij zou helpen (zeggen) wat ik moest doen. Maar door de begeleiding heb ik mezelf beter leren kennen en heb ik zelf gezocht en besloten wie ik ben en wat ik kan en graag doe. Ik heb zo talenten herontdekt die ik heel graag doe, maar vergeten was. Door erbij stil te staan wat mijn waarden en competenties zijn en wat heel belangrijk is in mijn job voor mezelf kan ik nu gerichter zoeken naar de job die ik graag doe! dit met succes 🙂

Ik kan loopbaanbegeleiding aan iedereen aanraden het geeft je een heldere kijk en verlost je van een tunnelvisie. Karina kan daar een fantastische rol in spelen als coach zij is heel gedreven, enthousiast en haalt het beste in je naar boven.

Julie De Smet

administratief medewerker bij Instituut voor Landbouw en Visserijonderzoek (ILVO)

Tijdens mij zoektocht naar een coach ben ik bij Karina terecht gekomen. Dat is een goede keuze geweest! Door haar vragen, ben ik gaan nadenken over mijzelf, mijn gezin, mijn ouders, mijn werk en mijn rol in dit alles. Ze heeft me ondersteund in het vinden van oorzaken en oplossingen. Wat Karina doet is naast je staan, je meenemen en jezelf de oplossingen laten voelen en verwoorden. Hierdoor ben ik persoonlijk gegroeid. Ik heb geleerd om weer positief te zijn, vertrouwen te hebben en los te laten.
Liesbeth Vanderlinden

P&O adviseur bij Stichting LVO

Ondersteunende en inspirerende manier van werken
Martin Lammerteyn

bedrijfsmentor

Ik ben zeer tevreden over de loopbaanbegeleiding die ik heb mogen genieten, ik wist niet wat ik kon verwachten.Bij het eerste contact met Coach Karina Verhoeven voelde ik me al vlug om mijn gemak en rustig.
Haar professionele aanpak, haar manier van werken deed me al vlug weer in mezelf geloven, vertrouwen dat ik na 30 jaar op eenzelfde werk meer kan dan wat ik dacht, dan wat ik gewoon was te doen tijdens al die jaren. Het was enorm motiverend en inspirerend voor me, deze sessies met coach Karina. Haar drijfveer en enthousiasme, haar inspiratie, haar vertrouwen heeft me er van overtuigd dat het me gaat lukken om een nieuwe baan te vinden, een baan die bij mijn waarden en sterktes past, en waar ik gelukkig kan zijn in mijn werk.
Ik ben haar daar heel dankbaar voor en zij verdient een score van 5/5
Anoniem

Pin It on Pinterest

Share This