Welkom CAPTAINS OF THE FUTURE!

Wij zijn klaar om met jou of met jouw team de toekomst in te vliegen.
Weet jij dat veel beroepen in de toekomst niet meer zullen bestaan? Dit komt door de automatisering, die zich in alle sectoren laat voelen, ook in die van jou.
De rol die wij mensen vandaag spelen in de industriële processen zal helemaal veranderen. Nu zijn we gefocust op het uitvoeren van procedures en op het vastleggen van bestaande systemen. Dit zal de komende jaren volledig veranderen.

Ben jij daar klaar voor?

Belangrijke eigenschappen, die jij en jouw teamleden in de toekomst nodig hebben om te overleven, zijn andere eigenschappen dan die van nu. We hebben nood aan eigenschappen zoals nog meer “out of the box denken”, nog meer creativiteit, meer probleemoplossend denken en échte flexibiliteit.

De samenleving verandert snel. We moeten durven inspelen op het moment en daarbij toch overzicht houden en doelgericht bijsturen. Dit is wat jij nodig hebt voor de toekomst!

Hoe beginnen we hieraan?

Na een grondig intake gesprek nemen we je mee op een virtuele reis door de ruimte. Hierdoor krijg je een uniek en nieuw perspectief op de aardse realiteit en jouw bedrijf. Daarna maken we je letterlijk los van de beperkende factoren, die jouw voortgang belemmeren door je zelf te laten vliegen in een vliegsimulator en/of sportvliegtuig.

Als uitgangspunt nemen we hierbij onze eigen ervaring:
Nancy Vermeulen vanuit haar hoogtechnologisch geëvolueerde omgeving, namelijk sterrenkunde, lucht-en ruimtevaart.
Karina Verhoeven als heel gedreven en ervaren topcoach en passie voor de luchtvaart.

Na het doorlopen van dit traject heb je een heldere kijk op de wereld en een scherpe focus op wat jij hier en nu te doen hebt zowel op persoonlijk als op sociaal-economisch vlak.

Ook jij zal voortaan het leven ingaan als “Captain of the Future”!
Wil jij jezelf en/of je team zien landen in de toekomst?

Pin It on Pinterest

Share This