Een uitdaging in je (beroeps)leven?

E

Er wordt van jou erg veel verwacht?

E

Je wil prioriteiten beter hanteren?

E

Je wil die verandering succesvol doorvoeren?

E

Heb je met weerstand te maken?

E

Heb je nood aan meer focus? 

E

Wil je een beter evenwicht tussen je beroep en je privé situatie?

 

Deze (online) coaching gebeurt individueel.

De voordelen hiervan zijn:

K

Jij bepaalt het tempo.

K

Jij kiest de dagen die jou het best passen.

K

Je wordt persoonlijk begeleid.

K

Je kan rekenen op volledige discretie.

Je leert:

K

Jouw persoonlijke uitdagingen aan te gaan.

K

Inzicht te krijgen in wat onderliggend speelt.

K

In je eigen kracht te staan.

K

Communiceren op een duidelijke én warme wijze.

K

Evenwicht te krijgen in je leven en in je werk.

Dit programma omvat:

E

Een gratis telefonische intake om te kijken of het programma echt iets voor jou is

E

6 individuele (online) gesprekken van 90 minuten gedurende 3 of 6 maanden.

 

Lees hier wat deelnemers aan een online coaching zeiden na afloop:

Deze online coaching is effectief én efficiënt.

Ik heb geleerd om stil te staan en afstand te nemen en door Karina kreeg ik inzichten en kon ik de volgende stappen zetten.

Het is een interessant aanbod en ik ervaarde Karina als competent en gedreven.

Qua ruimtelijke afstand was ik ver van Karina vandaan. Toch hadden wij door de nieuwe technologieën een warm, constructief contact en professionele relatie.

Het heeft me doen nadenken over de veranderende professionele omstandigheden en hoe ik er best mee om kon gaan. Als eerder extravert, intuïtief, emotioneel en flexibel leerde ik om mijn grenzen te trekken en mij te beschermen en zelf actie te ondernemen. Concreet leerde ik dat ik over zeer belangrijke zaken in mijn naaste werkomgeving moet nadenken, initiatieven nemen, structuur inbouwen en goed waar te nemen.

Het is een algemeen gezegde dat coaching duur is. Daarom probeer je het eerst maar op eigen houtje. Maar je bent leidinggevende van mensen en dan kan wat je zegt rap zoveel stuk maken. Nascholingen en opleidingen volgen is echt niet voldoende. Mijn ervaring en bijna genomen beslissing om het op te geven, omdat ik het allemaal niet meer wist, leert mij dat ik toch wil investeren in coaching.

De online coaching leerde mij te werken aan mijn ontwikkelpunten, zonder evenwel de sterke positieve punten te verminderen.

Voordeel was geen verplaatsing met tijdverlies.

Het toepassen van vroeger geleerde inzichten op de echte situatie is heel leerrijk geweest.

Deze online coaching is geschikt voor een breed publiek, voor alle leeftijden, in alle mogelijke jobs.

Pin It on Pinterest

Share This